Vi som undervisar

Hejsan allihop! Jag heter Henrik Jansson och jag är det senaste tillskottet här på Wall dansstudio. Jag är född och uppvuxen i Västernorrland, utbildad i Skåne och Göteborg. 

Jag började som gitarrist, trummis och boxare i högstadiet och gymnasiet. Efter gymnasiet upptäckte jag dansen! För mig var det en kombination av mina två största intressen; träning och musik. Efter det fortsatte jag med dans och idag kan jag inte tänka mig en tillvaro utan den. Under min utbildning har jag provat på en mängd olika dansstilar, men det jag framförallt fastnat för är jazz, stepp och sreet. Sedan min examen på performing Arts School, har jag undervisat som dans- och akrobatiklärare för både vuxna och barn. Jag tycker det ska bli riktigt kul att få dela med mig av min dansglädje här på Wall!Min undervisning:  Jag tar över Stefans klasser och för mig är det viktigt att alla elever ska känna sig bekväma och trygga för att de ska kunna uttrycka sig. Vi jobbar för att vi ska få en stark grund i dansen och våga leka med känslan i musiken. Vi lär oss genom att ha kul tillsammans! Vill du dansa till bra musik, svettas lite och utvecklas till en riktigt bra dansare är mina klasser något för dig. Hoppas vi ses!

Hej! Jag heter Emma Willumsen och är glad att kunna kalla mig ny lärare i jazz på Wall dansstudio. Jag är utbildad på Balettakademiens streetlinje samt Danscenters yrkes-dansarutbildning. Redan som liten dansade jag jazz och modern, men det var i 17-årsåldern jag upptäckte den kommersiella världen av jazz och hiphop. Det var då jag förstod hur mycket dansen betydde för mig. Musikalitet och rytmik är något som alltid legat mig varmt om hjärtat och jag tänjer gärna på gränser mellan stilar och använder mig av rörelser som inspirerar för tillfället. Jag är aktiv som lärare, koreograf och dansare och har medverkat i Talang, uppträtt bakom artister, gjort modevisningar, reklam och företagsevent. Jag ser mycket fram mot att träffa mina nya Vaxholmselever. Nu kör vi!


Min undervisning: På mina klasser får du ständigt känna utveckling som dansare. Tillsammans skapar vi en trygg plats att våga utmana oss själva fullt ut. Vi jobbar med att ta in koreografi och fokuserar på att binda ihop rörelsekvalié, teknik och rytmik. Med dansglädje, energi och känsla jobbar vi med uttryck inifrån och ut!

Jenni Baciao heter jag och är en svensk artist som föddes i Beria, Mozambique. Jag flyttade till Sverige vid två års ålder. 

Redan som fyra, femåring så började jag dansa balett på Kulturskolans dansutbildning och det fortsatte jag med till nio års ålder. Efter det fortsatte jag att utvecklas inom andra dansämnen, som show, jazz, hiphop, street på Danscompagniet samt House of Shapes i Sthlm. 
På gymnasiet gick jag estetisk linje med inriktning sång. Jag inspireras av musik som får mig att känna. Framförallt RnB, pop och soul och det vill jag koreografera till.  

Min undervisning: Jag vill sprida dansglädje och väcka inspirationen att vilja lära sig mer. Eleverna ska vilja utveckla sig själva och våga tro på sina drömmar så de kan uppfylla sina mål. I mina klasser kommer vi bl.a jobba med sceniskt uttryck och ta fram det personliga i just din dansstil. Vi kommer givetvis jobba med koreograferade stycken och danser. Jag ser fram mot att förvandla danssalen till ett härligt dansgolv där vi kan skapa magi tillsammans!

Hej hej! Jag heter Sara Öhlund och är den nya läraren för söndagsgrupperna. Jag har dansat klassisk balett sedan jag var liten. Dansen blev för mig ett sätt att uttrycka mig utan att behöva prata. Baletten blev mitt liv. Från balettstudion i Östersund till Balettakademin i Sthlm. Jag dansar nu i Balettakademins balettföreställningar, bl.a "blommornas vals" från Nötknäpparen. Jag syr balettkostymer och tillbringar nästan varje kväll på akademin. Där jag dansar klassisk balett på avancerad nivå och har balettpedagoger från Kungliga Operan. Jag är en riktig balettnörd och älskar dans!
 
Min undervisning: Jag började dansa på scenen i tidig ålder, och det har hjälpt mig så mycket i livet. Att våga prata inför folk och hålla föreläsningar i skolan. Jag kommer jobba mycket med närvaro när man dansar, scenuttryck och så glädjen förstås. Jag kommer lära ut alla grunder i klassisk balett, och vi kommer dansa till klassisk piano och musik från helaftons baletter. På barn och knattedansen kommer vi sjunga, lära oss rytmik och grunderna i olika dansämnen. I dansmixen hoppar vi upp ett snäpp i nivå och showar till det. På mina klasser kommer vi uppleva mycket glädje och gemenskap och gå in i en dansvärld. Välkomna!

KURSLOKALER:

Storstugans Fritidsgård
Hamngatan 52
185 34 Vaxholm

Resarö skola
(gymnastiksalen)
Överbyvägen 1 A
185 94 Vaxholm