JUL- & VINTERSHOW HT-19

JUL- & VINTERSHOW LÖRDAG DEN 14 DEC
I år vill vi satsa lite extra och göra en mindre avslutningsshow för alla våra fantastiska elever. Detta kommer hållas i våra lokaler på Storstugan. Alla klasser deltar utom Knattedansarna 2-3 år. Barndans 4-5 år är endast med på föreställning 1 och Dansmixarna 5-6 år deltar endast på föreställning 1 och 2. Samtliga kommer framföra minst 1 dansnummer i tema Jul/Vinter. Er lärare informerar om vilket nr just din klass gör!

Vi startar för dagen... 
Ni lämnar era barn kl 10:00 i hallen så har vi personal som möter upp. Alla elever behöver ta med matsäck (inga nötter, godis, läsk, choklad etc). Eventuella scenkläder skall tas med, men detta informerar din lärare om i god tid innan. 

Föreställningar
Då vi behöver ta hänsyn till hur många som får vistas i lokalen så kan vi inte ta emot alltför många på samma föreställning. Vi hoppas alla förstår detta och anpassar sig efter vårt maxantal. För att reglera detta samt möjliggöra denna show kommer vi, liksom vi gör till de större vårföreställningarna, sälja biljetter till showen. Dock till ett lägre pris. (se pris nedan)

Föreställning 1  kl 12:00
Föreställning 2 kl 13:00
Föreställning 3 kl 14:00

(Insläpp ca 10 min innan)

Biljetter
Biljetter köps på butik Mingel på Hamngatan i Vaxholm liksom senast. Endast swish-betalning som vanligt. Biljettsläpp måndag 25 november!

Priser: 
vuxen/ordinarie = 80kr
pensionär = 60kr
barn/ungdom 4-15 år = 40kr
under 3 år = gratis

Övrigt

På lördag är det dags för Julshow. Detta är någonting nytt som vi prövar för första gången, då vi annars endast brukar ha en årlig läsårsavslutning på våren. Vi har lite andra förutsättningar i en mindre lokal som Storstugan och därför vill vi informera om nedanstående: 

* Insläpp sker via nödutgången till danssalen. Ej via den vanliga huvudentrén. Vänligen bilda kö och låt då rullstolsbundna och andra med handikappa ha företräde i kön så vi kan ta emot dem först. Vi släpper också ut samma väg efter show. Ska du se showen efter behöver kan du stanna i lokalen mot uppvisande av biljett. 

* Du lämnar ditt barn kl 10 vid den vanliga huvudentrén och det är också där du kommer få möta upp ditt barn efter de är klara. Vänligen respektera att vi ej kan ha föräldrar inne i lokalen denna dag. Vi har lärare som tar emot eleverna när de kommer/går. 

* Vi säljer ej biljetter på plats och vi kan heller ej ta emot kontanter på plats. Biljett måste förköpas på butik Mingel. Har du ej köpt biljett än är det nu hög tid!

* Skor behöver tas av innanför entrédörren till salen. Skorna placeras på markerat område. Vi har personal som tar emot och hjälper till. Jackor, väskor etc tas med in i salen. 

* Bänkarna som löper längst hela väggarna är enbart till för er som har svårt att sitta på golvet, dvs. äldre samt rörelsehindrade. Vi ber alla respektera det. Övriga sitter på golvet i stora salen och barn får gärna sitta längst fram.

* Vi kommer tejpa upp det område på golvet framför scenen som används som scenområde. Vänligen håll avstånd från det och överträd ej linjen. 

* Glöm ej matsäck och dricka till barnen samt eventuella scenkläder. All info hittar du på vår hemsida under fliken Elevshow: https://www.walldansstudio.se/elevshow-26081991
Vi ser gärna att man väljer en enkel matsäck som inte innehåller alltför mycket kladd som sylt, choklad etc. Nolltolerans mot nötter!!!

* Har du några frågor rörande showen, vänligen mejla oss senast fredag eftermiddag. Under lördagen kommer jag ej kunna svara då vi riggar lokal etc från kl 8 på morgonen. 

* Bänkarna i stora salen samt de stolar vi har tillgång till kommer reserveras för de äldre samt rörelsehindrade. Friska vuxna sitter på golvet i salen. Barn kommer få tillgång till våra mattor längst fram. Eleverna uppträder på scenen. 

Föreställningen videofilmas ej. 

Tack på förhand till alla föräldrar som hjälper oss!

SCENKLÄDER - JUL & VINTERSHOW HÖSTEN 2019
Till denna show tar eleverna med sig egna scenkläder efter bästa förmåga. Inga kompletteringar sker från dansskolan. Tack på förhand!


HENRIKS KLASSER
SHOWKIDS 6-7 ÅR: 
Valfri under och överdel men i ”Juliga färger”. Gärna något roligt på huvudet, som ett diadem eller tomteluva. Barfota om Henrik inte ger annan info.

SHOWJAZZ 8-10 ÅR:
Tänk Juldagsmorgon, nattskjorta eller pyjamas i juliga färger samt barfota. 

STREET 8-10 ÅR:
Hoodie med tryck, träningsbyxor alt. svarta byxor samt gympaskor.

SHOWGRUPPEN STREET 12-15 ÅR:
1.Rock/ytterjacka, hoodie, mjukisbyxor/mörka byxor, mössa och gympa/träningsskor. 
2.Färgexplosion! Färgglad skjorta, keps, färgglada byxor/tights och gympa/träningsskor.


STREET 9-11 ÅR.
Rock/ytterjacka, hoodie, mjukisbyxor/mörka byxor, mössa och träningsskor. 

STREET N JAZZ 12-15 ÅR:
Vit överdel (skjorta, linne, T-shirt), svarta tights/byxor och barfota. 

EMMAS KLASS
SHOWGRUPPEN JAZZ 12-15 ÅR:
Svarta kläder + tomteluvor samt barfota. (För detaljer hör med Emma)

JENNIS KLASSER
STREETKIDS 6-7 ÅR:
Tomtedräkter med luva. För mer info, tala med Jenni. 

STREET 8-10 ÅR:
Tomtedräkter med luva samt blandat Lucia, pepparkaksgubbar, stalldrängar etc. För mer info, tala med Jenni. 

SARAS KLASSER: 
BARNDANS 4-5 ÅR:
Dansdräkt/klänning i valfri färg med vita strumpbyxor samt kofta och vantar i valfri färg. 

DANSMIX 5-6 ÅR:
Klänning i valfri färg samt mörka strumpbyxor och barfota. Killarna har har mörka byxor och strumpor samt skjorta i valfri färg, mössa och vantar. 

BALETT 6-7 ÅR:
Rosa kläder (balettdräkt/klänning, rosa kjol eller rosa topp) med vita strumpbyxor. Valfria balettskor till. (Har ni inte rosa så går lila eller gult bra).

BALETT 8-10 ÅR:
Vit eller blå dansdräkt/klänning med vita strumpbyxor samt valfria balettskor till.