JUL- & VINTERSHOW HT-19

JUL- & VINTERSHOW LÖRDAG DEN 14 DEC
I år vill vi satsa lite extra och göra en mindre avslutningsshow för alla våra fantastiska elever. Detta kommer hållas i våra lokaler på Storstugan. Alla klasser deltar utom Knattedansarna 2-3 år. Barndans 4-5 år är endast med på föreställning 1 och Dansmixarna 5-6 år deltar endast på föreställning 1 och 2. Samtliga kommer framföra minst 1 dansnummer i tema Jul/Vinter. Er lärare informerar om vilket nr just din klass gör!

Vi startar för dagen... 
Ni lämnar era barn kl 10:00 i hallen så har vi personal som möter upp. Alla elever behöver ta med matsäck (inga nötter, godis, läsk, choklad etc). Eventuella scenkläder skall tas med, men detta informerar din lärare om i god tid innan. 

Föreställningar
Då vi behöver ta hänsyn till hur många som får vistas i lokalen så kan vi inte ta emot alltför många på samma föreställning. Vi hoppas alla förstår detta och anpassar sig efter vårt maxantal. För att reglera detta samt möjliggöra denna show kommer vi, liksom vi gör till de större vårföreställningarna, sälja biljetter till showen. Dock till ett lägre pris. (se pris nedan)

Föreställning 1  kl 12:00
Föreställning 2 kl 13:00
Föreställning 3 kl 14:00

(Insläpp ca 10 min innan)

Biljetter
Biljetter köps på butik Mingel på Hamngatan i Vaxholm liksom senast. Endast swish-betalning som vanligt. Biljettsläpp måndag 25 november!

Priser: 
vuxen/ordinarie = 80kr
pensionär = 60kr
barn/ungdom 4-15 år = 40kr
under 3 år = gratis

Övrigt

Bänkarna i stora salen samt de stolar vi har tillgång till kommer reserveras för de äldre samt rörelsehindrade. Friska vuxna sitter på golvet i salen. Barn kommer få tillgång till våra mattor längst fram. Eleverna uppträder på scenen. 

Föreställningen videofilmas ej. 
 

Tack på förhand till alla föräldrar som hjälper oss!