NYA RUTINER MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET: Handtvätt med tvål före dansklass. Helst en förälder per barn lämnar. Ta ej med syskon. Lämna lokalen och hämta ditt barn efter klass. Stanna ej i hallen.  
 

WALL DANSSTUDIOS VERKSAMHET HAR UPPHÖRT FRÅN OCH MED HÖSTEN 2020

 


Välkommen till WALL Dansstudio!

Vi anordnar danskurser för barn, ungdomar och vuxna i Vaxholm. Efter önskemål kan vi även erbjuda workshops, intensivkurser, privatlektioner eller föreläsningar. Kanske du letar efter något roligt till personaldagen eller temadagen i skolan? Ett tips kan vara att bjuda in en danspedagog och svettas lite tillsammans. Varför inte ordna en streetbattle eller släppa hämningarna i en afrikansk urkraftdans?!

Vi har bedrivit dansundervisning i Vaxholm sedan 2004 och hos oss möts du alltid av duktiga och ambitiösa danslärare. Vår målsättning är att kunna möta varje elev och jobba efter dennes förmåga och behov. På vår dansutbildning går diciplin och dansglädje hand i hand.

Välkomna!

Aktuellt

Facebook

2020-04-01
Vi stänger vår verksamhet under hela vecka 15-16 pga. med anledning av Folkhälsoinstitutets rekommendationer. Från och med vecka 17 kommer all undervisning ske utomhus resterande termin. 
 

2020-03-28

ELEVSHOWEN - A NEW BEGINNING

MED ANLEDNING AV VÄRLDSLÄGET OCH DET NYA REGERINGSBESLUTET OM ATT EJ TILLÅTA SAMMANKOMSTER PÅ MER ÄN 50 PERSONER SÅ MÅSTE VI TYVÄRR MEDDELA ATT VÅRENS ELEVSHOW EJ KAN GENOMFÖRAS.

VI KOMMER EJ HELLER BJUDA IN FAMILJ OCH VÄNNER TILL SISTA LEKTIONSTILLFÄLLET DÅ DET EJ VORE ANSVARSFULLT AV OSS ATT SAMMANFÖRA ER I GRUPP PGA. SMITTORISK.

​​​​​​​I ÖVRIGT FORTSÄTTER ELEVERNA TRÄNA PÅ SINA DANSNUMMER MED SINA LÄRARE SOM VANLIGT.
 

KURSLOKALER:

Storstugans Fritidsgård
Hamngatan 52
185 34 Vaxholm

Resarö skola
(gymnastiksalen)
Överbyvägen 1 A
185 94 Vaxholm